Utskifting av dører vinduer


På tide å bytte dører og vinduer?

Vi skifter ut dine gamle dører og vinduer, raskt og effektivt.

Skifte vinduer

Ser du tegn til råte eller skade på vinduer eller dører er det viktig å t fatt i problemet så ikke fuktigheten sprer seg videre i konstruksjonen. Det enkleste og billigste er ofte å bytte det skadede vinduet eller bytte døren.

 Skal du allerede i gang med en oppussing av husets fasade vil det lønne seg å skifte ut vinduer og dører samtidig. Det anbefales også å skifte vinduer dersom det er mer en 20 år gammelt, vinduet er punktert, du opplever trekk og større temperatur forskjeller eller om du har mye dugg på glasset. 

Velger du Småjobber når du skal skifte ytterdør eller når  vinduer skal byttes ut, kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig. Vi skifter ut både dører og vinduer og ikke minst kledningen rundt.

Nye moderne vinduer finnes i en rekke former og størrelser og kan gi huset ditt særpreg og personlighet. I tillegg kan du med store moderne vinduer utnytte utsikten og slippe lyset inn i rommet. Nye vinduer kan i tillegg tilby solavskjerming, UV-beskyttelse og kan ilegges farger som hindrer innsyn.

Få en bedre innetemperatur og øk din komfort med en utskiftning av dine vinduer. Nye vinduer er energi effektive og vil gi mindre trekk og varmetap slik at du kan spare på energikostnadene.  

Bor du i ett støyutsatt område kan en utskiftning av vinduer gi deg en mye bedre støydemping. 

Få full effekt av dine nye vinduer med profesjonell hjelp. 

Skifte dør

En dårlig og gammel dør kan være en stor kilde til varmetap og trekk. Vi kan hjelpe deg skifte dører inne og ute.

Få ett innbydende inngangsparti med en ny ytterdør. I dag får du mange spennende ytterdører i ulike former, farger, stiler og mønstre. Det viktigste er likevel at ytterdøren har god varmeisolasjon, er tett mot kulde og støy. 

Vi i Småjobber kan hjelpe deg med å skifte dører både ute og inne. Med vår profesjonelle hjelp kan du være sikker på at du unngår trekk og varmetap. 


Våre snekkere tar jobben, enten du skal skifte et eller flere vinduer, eller dører. Småjobber tilbyr gratis og uforpliktende befaring – deretter får du et like uforpliktende pristilbud. Kontakt oss i dag, så finner vi et passende tidspunkt. 


Søkeord som leder til denne siden : 

Skifte vinduer, Skifte gammel dør, Skifte vinduer sameie, Bytte vinduer, Skifte vinduer før salg, Skifte gamle vinduer, Bytte ut vinduer,  Skifte dør og dørkarm, Skifte altandør, Skifte ut inngangsdør, Bytte ytterdør, Bytte verandadør, Montering og skifting av vinduer. Montering og skifting av dører. Ytterdører, branndører, isoleringsglass og støyreduksjon glass. Utskifting av blikk, vannbrett, vannbord m.m