Skifte kledning /bordkledning


Skifte kledning /bordkledning

 Skifte kledning og etterisolering av husher jobber vi med skifte kledning og etterisolering av bolif i strømmen

Bytte bordkledning? Vi skifter kledning på dine vegger raskt og effektivt.

Vårt lille land er svært værutsatt, generelt har vi mye vær. Sol og varme, vind og regn, kulde og snø fører til mye raskere slitasje på kledningen.

Jo lenger du venter, jo dyrere kan det bli. Mange av husene vi jobber på er på overtid når det gjelder vedlikehold eller bytte av kledningen. Kontrollerer du at kledningen ikke er «dårlig» oftere, så slipper du muligens å måtte skifte ut hele kledningen. 

Vi skifter kledning på boliger  næringsbygg borettslag sameie

En av de vanligste årsakene til manglende vedlikehold av kledning er at ikke så mange vet hvor eller hva de skal se etter. Sjekk overflatene på kledningen. Er det mye sprekker? Mangler det dryppkant på stående kledning? Kan eventuell beis lett skrapes vekk med neglen? Da er det fare for at fuktighet vil trenge inn i panelet og veggene trenger en ny overflatebehandling!

Kontroller ekstra øye langs vinduer, dører og nedre del av kledning etter tegn på råte. Har kledningen blitt mørk og flekkvis grønn er det ofte tegn på at soppsporer forsøker å etablere seg. Prøv å stikk panelet med en skrutrekker eller en syl, går spissen lett inn har kledningen begynt å råtne. Da er det på tide å skifte kledning på huset.

Skal du skifte kledning og etterisolere ytterveggene i boligen din, er det derfor svært lønnsomt samtidig å sørge for en ny og effektiv vindtetting. Ingen andre enkeltstående tiltak kan gi større energibesparelse dersom du bor i et eldre og trekkfullt hus. Normalt legger vi inn 5 eller 10 cm ekstra isolasjon når vi skifter kledning. Etter at veggen er lektet ut, isolert og ny vindpapp/vindsperre er påmontert er det bare maling av huset som gjenstår.

Hva koster det å skifte utvendig kledning? Mange ringer oss og lurer på om vi kan gi en pris direkte på telefonen, dessverre er dette vanskelig å svare på før vi har tatt en rask titt på huset ditt, dette er blant annet avhengig av om du har liggende eller stående panel, hvor mange vinduer som eventuelt må flyttes ut dersom det etterisoleres, om vindskier byttes ut eller liknende. Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring, så kan vi komme med ett godt tilbud tilpasset din bolig. 

Ønsker du å skifte kledning eller etterisolere huset? Ta kontakt med oss for en uforliktende befaring.

søkeord som leder til denne siden :

Våre kunder søker også etter..

Skifte bordkledning, Skifte panel hus, Skifte av kledning, Bytte av kledning, Etterisolering av hus, Skifte kledning og isolasjon, Skifte liggende panel, Skifte stående panel, Bytte kledning, Montering og skifting av vinduer. Montering og skifting av dører. Utskifting av bordkledning, panel og isolasjon. Utskifting av vindskier og blikkenslagerarbeid.