Småjobber : er en gruppe bedrifter som er på vei til å bli et konsern. vårt mål er å samle alt i et sted der kan forbrukeren får hjelp til alt mulig fra a til å. 
Nei.
vi har ingen tilknytning til finn.no eller fin småjobber.  navnet på en av våre bedrifter er småjobber og vi er mva pliktig bedrift. 
det er mange måter å gjøre det på. du kan sende en mail med bilder og bekrivelse av jobben da vil du få estimert tilbud på det. om jobben er stor da kommer vi på befaring og det er kostnadsfritt.
alle beløp under 2000 kr kan betales med vipps eller nettbank fakturaen kan sendes om det ønskelig men det vil komme fakturering begyr på 70 kr ekstra.
alle beløp over 2000 kr fakturers på vanlig måte og kunden får faktura på mail eller post om det ikke noe annet avtalt.
VI TAR IKKE MOT KONTANTER OM VI IKKE MÅ ...*!!
Nei. dert har vi ikke. vi har ingen grupper på facebook som representerer småjobber ( bedrifter ) vi ser at det er mange grupper som heter småjobber men det har ikke noe med oss å gjøre...
Nei. tjenesten er gratis både for de som ligger ut jobben og de som vil gjøre jobben altså " småjobber hjelpere." men det er retningslinjer som man må følge ..!
Man kan registrere deg Her deretter kan man da få tilgang til jobbene..!
Du som " oppdragsgiver kan velge hvem du vil få tilbud fra  om du velger å få tilbud av alle det får tilbud både fra private personer og bedrifter og mva pliktige bedrifter men det er opp til deg å velge hvem som skal utføre jobben 
du fyller ut anbudsskjema og deretter vil den bli videresendt til lokale bedrifter og privat personer som er registrert som " småjobber hjelpere "