SKIFTE KLEDNING /BORDKLEDNING

Skifte kledning og etterisolering av hus


Bytte bordkledning? Vi skifter kledning på dine vegger raskt og effektivt.

Tøffe klimatiske forhold setter husets ytterkledning på harde prøver. Sol, varme, vind, regn og snø kan slite ekstra på husets vegger. 

Vi kommer gjerne på befaring og gjør en grundig evaluering på om din bolig har behov for skifte av kledning og etterisolering. 

De vanligste typene utvendig kledning er ubehandlet kledning, trykkimpregnert og ferdig grunnet.  Vi sørger for at din kledning blir behandlet riktig. 

Skal du skifte kledning kan det være lurt å vurdere om du samtidig skal utbedre isolasjonen, siden dette med fordel kan kombineres med oppussing av innvendig vegger eller fasade. Kombinasjonen av ny kledning og etterisolering kan gi deg et bedre inneklima og senke strøm forbruket i boligen. 

Vi skifter kledning på boliger og næringsbygg, borettslag og sameier. 

Er du usikker på om du har behov for å skifte kledning, kan det være lurt å se etter sprekker i kledningen, flekker i overflatebehandlinen som maling eller beis. Sprekker og ubehandlet treverk åpner opp for angrep av råte og sopp.

Du kan også kjenne etter fuktighet langs den nedre kanten av kledningen, rundt vinduer og dører. 

Ønsker du å skifte kledning eller etterisolere huset? Ta kontakt med oss for en  uforliktende befaring.


søkeord som leder til denne siden :

Skifte bordkledning, Skifte panel hus, Skifte av kledning, Bytte av kledning, Etterisolering av hus, Skifte kledning og isolasjon, Skifte liggende panel, Skifte stående panel, Bytte kledning, Montering og skifting av vinduer. Montering og skifting av dører. Utskifting av bordkledning, panel og isolasjon. Utskifting av vindskier og blikkenslagerarbeid.