totaloppussing av hus, leilighet og næringsbygg


totaloppussing av hus, leilighet og næringsbygg

Ønsker du å totalrenovere eller pusse opp hele leiligheten eller huset? Da kan det være behagelig å benytte et firma som håndterer det hele. Vårt proff team tar seg av hele prosessen for deg. Vi koordinerer alle håndverkere og sørger for at arbeidet går smertefritt. Vi utfører alt arbeid som elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, maling, sparkling, sliping, flislegging, legging av gulv, utskifting av dører og vinduer og mye mer. Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal utføres. Som kunde av oss får du en fast kontaktperson, dette er din kontaktperson gjennom hele prosjektet.

Vi har lang erfaring med å lede små og store oppussingsprosjekter. Skal hele boligens pusses opp? Kontakt vårt proff team så ordner vi det hele. Vi har kompetanse og erfaring til å lede hele prosjektet, vi sørger for all planlegging og koordinering med alle involverte håndverkere. Vi sørger for at alle håndverkere er på plass til rett tid i prosessen og at arbeidet utføres som avtalt. Til avtalt tid og pris.

Vi har vårt eget lager på Fornebu som ofte benyttes til mellomlagring ved større prosjekter der mange forskjellige materialer må benyttes for å få utført arbeidet. På denne måten får vi effektivisert arbeidet og vi har enkelt tilgang på materialer til alle arbeidere gjennom hele prosessen og slipper ventetid.

Totaloppussing eller totalrenovering av hus eller leilighet kan være en krevende jobb, men det er også en av de jobbene vi i Proff team småjobber liker aller best. Her får vi ofte tatt del i planlegging og får muligheten til å komme med kreative ideer til hvordan ting kan løses på beste måte. I tillegg til å utføre arbeidet ønsker ofte våre kunder at vi tar oss av hele prosessen med bestilling og transport av materialer. Vi har gode innkjøpspriser på de aller fleste materialer og har gode innkjøpsavtaler med flere norske dør- og vindusprodusenter.

En fast kontaktperson: Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en større jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker norsk eller engelsk etter eget ønske. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Ønsker du tilbud på totalrehabilitering eller totaloppussing av din bolig? Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt for en uforpliktende befaring der vi får sett på arbeidet. Basert på denne befaringen vil vi oversende vårt tilbud på totaloppussing av ditt hus. Hos oss får du alltid et skriftlig pristilbud.