Oppussing av bad


Oppussing av bad

Skal du pusse opp badet?


Vi gir fastpris på flisleggerarbeid, våre flisleggere er klare for oppdrag på kort varsel.


Drømmer du om et nytt, vakkert og funksjonelt bad? Da kan en flislegger hjelpe deg. Vi har flisleggere klare for oppdrag . Vi totalrenoverer også bad, ønsker du et tilbud på oppussing av bad? Ta kontakt med oss for et godt tilbud, vi er sikker på at du vil bli fornøyd både med pris og resultat.

Vi utfører flislegging for kantiner, kontorbygg og industribedrifter, borettslag og private boliger. Hos oss treffer du motiverte flisleggere som sørger for at jobben blir utført til avtalt tid og pris. Basert på jobben som skal gjøres finner vi de personene som er best egnet til å utføre ditt arbeid.

Sikre deg ett godt resultat og en jobb utført etter alle foreskrifter ved å ansette en flislegger. Dine kjøkkenfliser vil holde seg i lang tid uten fare for sprekker eller liknende.

Har du behov for å male vegger og tak eller sparkle flater på badet kan vi gjøre dette også.


Alle våre prosjekter kontraktsfestes, med avtalt frist for ferdigstillelse. I etterkant av ferdigstillelse vil du motta dokumentasjon innen alle fagfelt, 

Jobben utføres med stor fokus på kvalitet og kontrolleres av fagledere.

Hvorfor velge oss?


Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

– Lokal tilstedeværelse
– En fast kontaktperson
– Leverer til avtalt tid og pris
– Høy fokus på service og kvalitet
– Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
– Vi koordinerer alle håndverkere
– Konkurransedyktige priser
– Meget gode referanser