mur og murerarbeid


mur og murerarbeid

Trenger du hjelp av en murer?


Vi kan tilby de fleste tjenester innen murerfaget.

Murerfaget er et håndverksfag med tusen år gamle tradisjoner. DinByggpartner besitter erfaringen og kompetanse som kreves for alle typer murerarbeid, dette gjør at vi kan påta oss både små- og større krevende prosjekter.

Når du skal få utført murerarbeid er det viktig å benytte dyktige murere med lang erfaring eller murmestere, da kan du være sikker på at jobben blir forskriftsmessig utført. Dette gjenspeiles tydelig i kvaliteten på arbeidet. Vi har murere klare for oppdrag i Oslo, Asker og Bærum

Hvorfor velge DinByggpartner til å utføre jobben? Muring og støpearbeid er murerarbeid mange ønsker å prøve seg på selv. Vi anbefaler likevel å overlate denne jobben til fagfolk og eksperter, på denne måte får du jobben forskriftsmessig utført.

En murer må kunne utføre arbeidet på en sikker og rasjonell måte som tilfredsstiller krav til helse, miljø og sikkerhet, samt lover og forskrifter. Mureren skal ha kompetanse til å utføre murverk med ulike forbandsløsninger, overdekningsmetoder og buekonstruksjoner, kunne isolere, utføre blokkmuring, drenere, flislegging av vegger og gulv og forankre murverk, mureren må også ivareta estetiske og kulturelle verdier som ligger i teglarbeid og kunne utføre arbeidet i henhold til lover og forskrifter.

I tillegg skal en murer kunne utføre membranarbeider på basis av smøremembraner og ha kunnskap om våtromsnormen. Ved muring/montering av gruepeiser/ildsteder, elementpiper og piper må han kjenne til aktuelle lover og forskrifter. En mureren skal være i stand til å rehabilitere, bevare og istandsette forskjellige typer murverk. Samt velge riktige materialer, forbehandle og utføre arbeider på ulike underlag, slik at arbeidet tilfredsstiller krav til håndverkmessig utførelse samt gjeldende lover og forskrifter.

Vi påtar oss alt av oppdrag innen, muring, murerarbeid, ringmur, grunnmur, støping, teglforblending, fasadepuss, flislegging, naturstein, ildsteder, piperehabilitering, betong, rehabilitering av murfasader, våtromsarbeid m.m.