Innvendig malerarbeid

Vi har dyktig malere som kan utføre en god jobb til en rimelig pris!

Småjobber utfører alt av store og små innvendig og utvendige maleroppdrag. Vi leverer til avtalt tid og pris og av høy kvalitet. 

bilde av utført malerarbeid ved et villa i snarøya

For å sikre best mulig resultat tilbyr vi hjelp med grunnarbeid som sparkling, murpuss, betong, fjerning av tapet og overflatebehandling. Våre malere har også god ekspertise innen maling av tak, dørkarmer og vinduskarmer.

Vi har erfarne og dyktige malere som sørger for at du får et varig og pent resultat. Vi har erfarne malere klare for oppdrag, ta gjerne kontakt med oss om ditt prosjekt.

Vær trygg på at malejobben blir gjennomført som avtalt.

Få et tilbud på malejobben
søkeord til denne siden : Maling av stue, Maling av tak, Maling av fliser, Maling av baderom, Male panel, Maling av soverom, Male fliser, Maling av dører, Maling av vinduer, Male lister, Maling av panel, Male kjøkken, Maling av brannmur, Maling av stue, Maling av dørblad, Maling av trapper,Maling av leiligheter, maling av tak, vegger, listverk, maling av trapp Kontorer, tak, vegger, gulv. lagerbygg, trappeoppganger. Skoler, barnehager, kommunale og statlige eiendommer. Forsikringsjobber etter brann og vannskader.