Innvendig malerarbeid


Innvendig malerarbeid

Ser du etter en dyktig maler som kan utføre en god jobb til en rimelig pris..?


Småjobbers oppussingsteam utfører alt av store og små innvendig maleroppdrag med høy kvalitet, til avtalt tid og pris. Ønsker du å spare penger på en billig maler? Ta kontakt med oss først for et godt tilbud! Det koster mindre enn du kanskje tror å ansette erfarne og dyktige malere, samtidig som du kan føle deg trygg på at jobben blir gjennomført som avtalt.

bilde av utført malerarbeid ved et villa i snarøya

Vi har malere klare for oppdrag. I tillegg til malertjenester tilbyr vi også grunnarbeid som sparkling, murpuss, betong, fjerning av tapet og overflatebehandling. Dette gjør vi for å oppnå best mulig resultat.


«Alle kan male selv» er det mange som tror, men dette er et fagfelt som andre fagfelt. Det krever mange års utdannelse og lang erfaring for å bli en malemester. Skal du være sikker på at du får et varig og pent resultat er det derfor viktig at erfarne og dyktige malere tar jobben. vi har også god ekspertise innen maling av tak, dørkarmer og vinduskarmer.

Vår proff team vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos Småjobber slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger at ditt maleroppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

 • Hvorfor velge oss?


  Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du skal renovere eller pusse opp!

  – Lokal tilstedeværelse
  – En fast kontaktperson
  – Leverer til avtalt tid og pris
  – Høy fokus på service og kvalitet
  – Allsidighet – Vi tar hele jobben for deg
  – Vi koordinerer alle håndverkere
  – Konkurransedyktige priser
  – Meget gode referanser

ta kontakt for et godt tilbud.? få et tilbud på malejobben
søkeord til denne siden : Maling av stue, Maling av tak, Maling av fliser, Maling av baderom, Male panel, Maling av soverom, Male fliser, Maling av dører, Maling av vinduer, Male lister, Maling av panel, Male kjøkken, Maling av brannmur, Maling av stue, Maling av dørblad, Maling av trapper,Maling av leiligheter, maling av tak, vegger, listverk, maling av trapp Kontorer, tak, vegger, gulv. lagerbygg, trappeoppganger. Skoler, barnehager, kommunale og statlige eiendommer. Forsikringsjobber etter brann og vannskader.