flislegger

Vi i Småjobber hjelper deg med å legge fliser! 

Vi legger fliser på bad, kjøkken og gulv og vegger. Våre flisleggere har god kompetanse og mange års erfaring med å legge ulike typer flis, ute og inne. 

Skal du pusse opp bad, enten det er gulvfliser bad eller flislegging av vegger, så vil vi finne den beste løsningen for deg. Du kan også bestille oss for gulvbelegg bad, om du ønsker en noe rimeligere løsning. Man kan få mange gode løsninger for belegg i dag. Også løsninger som imiterer fliser. Uansett hva du trenger, får du tilbud om billig flislegger i Oslo hos oss. Våre flisleggere i Oslo kommer til deg når du trenger det, og fullfører jobben raskt og effektivt.

Fliser på bad

Vi hjelper deg legge fliser på ditt drømmebad, uansett om du er ute etter lyse tradisjonelle fliser, spennende mønstre, spreke farger eller etterligninger av stein og marmor.

Fliser på kjøkken

Fliser lar deg sette ditt personlige preg på kjøkkenveggen. Med hjelp fra en av våre dyktigeflisleggere kan du være sikker på at dine kjøkkenfliser tåler alt av matsøl. 

Fliser i gang

Inngangsparti og gang må tåle mye påkjenning i hverdagen. Vi drar med oss snø, reng, grus og gjørme hver gang vi går inn i boligen. Ved å velge solide fliser i gangen får du et rom som tåler alt av våte klær og sko, som ser pent ut og holder. 

Fliser i oppholdsrom

I dag kan du velge mellom en rekke spennende fliser, også med kvaliteter som støydemping og naturlig utseende. Har du store rom med mye aktivitet og slitasje kan det også legges fliser i oppholdsrom. 

Fliser i uterom

Ved å legge fliser ute får du områder som krever lite vedlikehold, og holder seg flott i årevis. Vi hjelper deg legge fliser tilpasset det norske klimaet. Fliser i kombinasjon med treverk ute kan også hjelpe til med å bryte opp uteplassen i mindre soner. 

Vi legger fliser i private boliger, borettslag, kontorbygg, kantiner og industribygg. Hos oss får du alltid en erfaren og kompetent flislegger som sikrer at flisene holder.