Kantinedrift og kaffebar med ekte matglede


Kantinedrift og kaffebar med ekte matglede


Småjobber driver i dag  kantiner, lunsjsteder og kaffebarer. Det gjør oss til en seriøs aktør av kantine og kaffebar til din arbeidsplass. Kantinedriften vår kjennetegnes av ekte matglede, smarte løsninger og engasjerte medarbeidere.

Velutviklede konsepter for kantinedrift og kaffebar

De kantinene og kaffebarene som småjobber driver i egen regi, drives som regel under egne varemerker.

småjobber FOOD  – Kantinedrift for din bedrift

Et besøk på en småjobber -kantine skal være en opplevelse for alle sanser. Målet er å skape et hyggelig miljø der du kan nyte god mat som er omsorgsfullt tilberedt av ferske ingredienser. Vi inviterer deg til en hyggelig spisepause med gode kollegaer som gir deg påfyll og overskudd til resten av arbeidsdagen. 

Lokal tilpasning er kjernen i  småjobber by  food -konseptet vårt. Vi er overbevist om at ansvar skaper engasjement, og derfor har kafeteria- og kantinesjefene i anledning til å tilpasse kantinedrift for din bedrift. Ved å gi kokkene kreativt spillerom gir vi dem også mulighet til å gi utløp for entusiasmen for matlaging. Med Coor som leverandør får du en kantinedrift etter dine og dine ansatte sine ønsker. Vi kan også tilby mat du kan ta med når du er på farten: som «grab and go», restemat til nedsatt pris eller take away.

Vi holder oss oppdatert på ulike matkonsept og trender. Ønsker du spesifikke mattilbud, kiosk- eller vareutvalg er det noe vi kan skreddersy for leveransen.

«Love taste – not waste»

SMÅJOBBER  arbeider aktivt med bærekraft. I kantinedriften kan vi bidra på flere måter, blant annet med ansvarsfullt innkjøpsarbeid og ved å redusere matsvinn. Vi har innført obligatorisk måling av matsvinn i alle kantinene våre for kontorer og andre arbeidsplasser. I Norge har vi forpliktet oss til Kutt Matsvinn 2020-prosjektet, som jobber med å redusere matsvinn som et ledd av FNs klimamål. 

Vi forsøker i stor grad å bruke kortreiste og økologiske alternativer, og vi forsøker på ulike vis å bidra til gjestenes helse og velvære ved å oppmuntre dem til å spise sunnere. Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre arbeidsplassen mer attraktiv med kantinedrift for din bedrift, automater for varme eller kalde drikker  eller andre konsepter?  kontakt oss for et tilbud og hyggelig prat