isolering / etterisolering av bolig


isolering / etterisolering av bolig

Innvendig og utvendig isolering

Vi etterisolerer din bolig, raskt og effektivt.

Det gjelder å spare på den varmen vi har klart å opparbeidet inne i den kalde årstiden, så vi ikke  «fyre for kråka»

Om det ikke er foretatt utbedringer i en eldre bolig, vil isolasjonen i veggene betydelig dårligere enn i tilsvarende moderne hus. Skal boligen etterisoleres utvendig er det anbefalt å ta bort den gamle kledningen slik at man har kontroll og tilgang på veggen som skal isoleres. Gammel papp, vindsperre eller platelag fjernes normalt slik at man kommer helt inn til bindeverket. Er den gamle isolasjon i veggene tørr, støvfri og fortsatt er spenstig slik at hulerom fylles godt er det ikke behov for å bytte ut den gamle isolasjonen.

Ved etterisolering av yttervegger lekter vi ut ytterveggen (bygger ut veggen) slik at det er plass til den nye isolasjon. Hvor mye som kan lektes ut er litt avhengig av vindusplassering, takutstikk etc. Normalt lekter vi ut vegger 10 cm ved etterisolering. Da påføres det 10 cm med ny isolasjon i tillegg til den isolasjonen som allerede finnes. Utenpå isolasjonen monteres det vindsperre. Blir luften i isolasjonen forstyrret av vind, reduseres egenskapene drastisk. Derfor legges det en vindsperre utvendig som hindrer vinden å trenge gjennom isolasjonen.

Etterisolering av boligen gir deg lavere energiutgifter og bedre bo komfort. I tillegg kan energitiltaket forbedre energimerket på boligen. Hus bygget før 80-tallet har ofte behov for etterisolering.

Vurderer du å etterisolere din bolig? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på isoleringsarbeid.
Våre kunder søker også etter..

Etterisolering utvendig, Isolering av loft, Isolering av gulv, Isolering av yttervegger, Isolering av tak, Etterisolering fra innsiden, Skifte av bordkledning, Etterisolering av loft, Isolasjon rundt vinduer.