Gulvsliping & Parkettsliping


Gulvsliping & Parkettsliping

Vi sliper og behandler alle typer tregulv, samt legging av nye gulv.


Vi utfører det meste innen gulv! Sliping, lakking, vi legger gulvbelegg, tepper og parkettsliping. Vi har gulvslipere klare for oppdrag. Vi utfører også gulvlegging, høvling, behandling og vedlikehold av alle typer tregulv. I tillegg til gulv, utfører vi også malerarbeid, snekkerarbeid, listing, fuging, betongsliping og sliping av mindre ujevnheter.

Etter årenes løp forandrer gulv ofte farge og blir slitte, sollys missfarger gulvene over tid og da er det eneste som hjelper å slipe de ned og behandle de på nytt. Ofte er eldre gulv av god kvalitet og vil få tilbake mye av sin originale struktur. Ønsker du å beholde ditt gamle gulv er det sliping som er løsningen.

Kvalitet og pris og kvalitet er også to sentral vår filosofi som gulvleggere. Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god!

Gulvsliping – Blir det mye støv?
Ved å benytte en dyktig gulvsliper skal ikke støvet bli noe stort problem. Det blir alltid mye støv når man sliper et gulv, men det viktige her er da at støvet blir håndtert slik at det ikke byr på for store problemer.


Eksempler på gulvarbeid

Legging av gulv, Reparasjon av gulv, Farging av gulv, Vedlikehold av gulv. Sliping av gulv, Lakkering av gulv, Oljing av gulv, Luting av gulv, Såpebehandling. Avretting av gulv, oppbygging av undergulv. Gulvsliper, Gulvsliping, Sliping av parkett, Lakkering av gulv, Boning av gulv, Heltre gulv sliping, Parkettsliper, Oljing av gulv, Vedlikehold av gulv